Coneix-nos

La plataforma Gestiónclick Pro

La plataforma GESTIÓNCLICK PRO és el resultat de 15 mesos de treballs realitzats des del sector per a la creació d'un projecte en comú a través de la unió d'algunes de les empreses més representatives del territori i d'un gabinet informàtic i de disseny de primer nivell.

25 anys d'experiència en el sector

Les empreses que formen Solutions & Innovation Click tenen més de 25 anys d'experiència en el sector i hi ha algunes que tenen una trajectòria de més de 45 anys líders en el seu territori.

L'equip humà de Solutions & Innovation Click és altament qualificats, números i multidisciplinari, suposa uns 60 treballadors, entre ells hi ha assessors fiscals, advocats, graduats socials, llicenciats, economistes, administradors de finques, corredors d'assegurances , tècnics tributaris, enginyers informàtics, enginyers industrials, dissenyadors gràfics, publicistes i personal administratiu.

L'àrea d'influència directa de les empreses que formen part de Solutions & Innovation Click comprèn les comarques del Vallès Oriental, Garraf, Baix Penedès, Barcelona, Tarragona i Lleida.

Més de 3.000 clients

Les assessories i consultories integrants tenen més de 3.000 clients de molts sectors ben diferenciats com serveis, pesca, indústria, agricultura, ramaderia, etc. així com el gabinet informàtic està especialitzat en el desenvolupament de projectes de gestió de la informació a través d'Internet i ha realitzat projectes per a la Conselleria de Sanitat o IESE entre altres.

Els serveis oferts per les empreses són assessorament fiscal, comptable, laboral, jurídic, mercantil, herències, assegurances, administració de finques, assessorament financer, selecció de personal, auditoria sociolaboral, consultoria en assessorament, disseny i desenvolupament de software a mida per a empreses a través d'Internet, construcció de portals, intranets/extranets corporatives, implantació de gestió documental per a empreses, comunicació gràfica, disseny corporatiu, campanyes de publicitat, màrqueting empresarial, etc.

GestiónClick Pro el componen:


Logo Gabinet d'Assessorament i Gestió

Gabinet d'Assessorament i Gestió

Logo Invergag

Invergag

Logo Assessoria Camats Gardel

Assessoria Camats Gardel

Logo Sistemes Informatics a16

Sistemes Informatics a16

Logo Cocòlia

Cocòlia

Logo GESTLAB Consultoria Laboral

GESTLAB Consultoria Laboral

Copyright © 2009 Solutions & Innovation Click S.L.   |  Avis legal i política de privacitat